avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... cerere verificare pregatire profesionala ale ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

cerere verificare pregatire profesionala ale angajatilor din primarie

buna ziua, as dori sa stiu daca eu ca si cetatean am dreptul sa cer verificarea competentelor profesionale si studii specifice pentru anumiti angajati ai primariei./
Intreb deoarece multe posturi din primarie se pare ca au fost ocupate de persoane care nu au pregatire profesionala pentru acele posturi
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:13, 27 Iunie 2020
Nu sunt date de interes public, nu veți obține informații.

se pare ca au fost ocupate de persoane care nu au pregatire profesionala

Se pare nu înseamnă că nu au studiile cerute. Că în urma absolvirii nu toată lumea dobândește și competențele care ar fi de așteptat da, e foarte posibil.
ii puteti reclama pe cei care considerati ca nu sunt pregatiti profesional in urma interactiunii dvs. directe cu acestia, daca raspunsul nu este cel legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post elisabeta5 elisabeta5 Exista temei legal pentru transformarea unui post de muncitor in post de bibliotecar intr-o biblioteca publica, in urma absolvirii unei facultati (nu de ... (vezi toată discuția)
Master in constructii civile, drepturi si competente AndreiDM11 AndreiDM11 Am o nelamurire, am terminat Cfdp (Facultatea de Constructii Cai ferate drumuri si poduri), si vreau sa stiu, daca as face un master pe Civile respectiv CDB ... (vezi toată discuția)
Formare profesionala si standard ocupational mihaela_faxmedia mihaela_faxmedia Buna ziua, M-am confruntat cu o problema in activitatea mea: o situatie reglementata de standardul occupational pentru ocupatia: expert achizitii publice, Cod ... (vezi toată discuția)