avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Baut la volan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Baut la volan

Buna ziua!!!Am fost depistat la volan sub influenta bauturilor alcoolice.Mia iesit 0.61in aerul respirat.Politistul mia zis ca pot sa ma duc la instanta sa fac o cerere pentru a mi se da dovada de circulatie.Se poate face ceva sa recuperez macar o dovada de circulatie pana la finalizarea dosarului?
Ultima modificare: Duminică, 21 Iunie 2020
Danut2397, utilizator
Cel mai recent răspuns: Danut2397 , utilizator 12:54, 1 Iulie 2020
Cat dureaza procesul penal, veti avea dreptul de conducere suspendat, daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.
Pentru consultanta, apelati la un avocat, nu va orientati dupa ce va spun politistii.
Dar cand se ajunge la procuror pot sa ma duc insotit de un avocat?ca sa incercam sa se claseze dosarul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandirea dreptului de a conduce autovehicule pyty pyty In anul 2014 luna mai mi-a fost anulat permisul de conducere deoaree am fost depistat de catre politie conducand in stare de ebrietate. Din acel moment si pana ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta bauturilor alcoolice Ene  Dragos Ene Dragos Se poate obtine dovada CU DREPT de circulatie de la parchet (cea de 30 de zile) cand sunt cercetat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.Am ... (vezi toată discuția)
Folosirea unui spray pentru astm și influența acestuia asupra alcoolemiei: 1,3 la etilotest, 0,00 în analizele iml. pot obține dovadă cu drept de circulație? AdrianDorin AdrianDorin Aș dori să fac o cerere procurorului pt a îmi elibera o dovada cu drept de circulatie. Folosesc un spray pt astm care conține si etanol, în urma unui ... (vezi toată discuția)