avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces verbal amendă pentru că am sesizat poliția ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces verbal amendă pentru că am sesizat poliția despre un conflict familial, la solicitarea unui membru al acelei familii

Buna ziua am facut o sesizare la 112 cu privire la un conflict familial.Eu am fost informata de catre un membru din aceeasi familie chiar in acel moment in care am si sunat politia.Exhipajul a ajuns la fata locului iar ei au negat conflictul.Ulterior eu m.am trezit cu amenda de 2000 lei ca as fii anuntat fals politia.persoanele din conflict se vedeau vatamate corporal insa nu au declarat nimic politiei iar aceasta a decis ca eu am incalcat legea.va rog spune.ti.mi cum pot face sa nu platesc aceasta amenda?va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Mircea SCALAT , Contabil 15:38, 1 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți formula plângere împotriva acelui proces-verbal de contravenție.
Multumesc si cum pot formula aceasta plangere?cu ajutorul unui avocat?pot merge eu pesonal cu procesul verbal a politie?sau catre cine trebuie depusa plangerea?va multumesc frumos imi trebuies martori
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plângerea împotriva procesului verbal se formulează în instanta,apelați la un av macar pt a va formula contestatia/plangerea și pt a va invata ce probe sa administrativ.Incercati sa scoateți un extras cu nr de telefon primite.de la operatorul de tel mobila -gasiti un martor care sa sustina cele povestite de dvs etc.
Va multumesc frumos.
Și avocatul cât costă?
Doamnă Crisa 23, este un proverb românesc: facerea de bine... De ce nu i-ați dat telefonul „membrului familiei”, să sune el la poliție? Nu aveți ce să demonstrați în instanță decât cel mult lipsă de discernământ. Poate că „persoanele din conflict se vedeau vatamate corporal” în urma unei partide sălbatice de amor, din moment ce ele nu se plâng?
Învățați din această neplăcută întâmplare ce e de învățat, și mergeți înainte.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Plângerea împotriva procesului verbal se formulează în instanta,apelați la un av macar pt a va formula contestatia/plangerea și pt a va invata ce probe sa administrativ.Incercati sa scoateți un extras cu nr de telefon primite.de la operatorul de tel mobila -gasiti un martor care sa sustina cele povestite de dvs etc.

Alte discuții în legătură

Violenta in casa proprie de catre un cunoscut anjik92 anjik92 buna ziua,as dori sa imi raspunde-ti la urmatoarea intrebare:Care sunt pasii de urmat in urma unui conflict in casa mea,care sa sfarsit cu lovire dovedit prin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!pe la inceputul lui 2021 a fost un scandal acasa la ... marian900 marian900 Buna ziua!Pe la inceputul lui 2021 a fost un scandal acasa la parintii mei(eu locuiesc temporar cu ei), si tatal meu a facut scandal,mai rau ca de obicei,m-am ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica trf17ada trf17ada Buna ziua, recent sotul meu a fost agresat fizic de catre vecinii nostri, evenimentul a avut loc in subsolul imobilului in care locuim. La agresiune au ... (vezi toată discuția)