avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces verbal amendă pentru că am sesizat poliția ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces verbal amendă pentru că am sesizat poliția despre un conflict familial, la solicitarea unui membru al acelei familii

Buna ziua am facut o sesizare la 112 cu privire la un conflict familial.Eu am fost informata de catre un membru din aceeasi familie chiar in acel moment in care am si sunat politia.Exhipajul a ajuns la fata locului iar ei au negat conflictul.Ulterior eu m.am trezit cu amenda de 2000 lei ca as fii anuntat fals politia.persoanele din conflict se vedeau vatamate corporal insa nu au declarat nimic politiei iar aceasta a decis ca eu am incalcat legea.va rog spune.ti.mi cum pot face sa nu platesc aceasta amenda?va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Mircea SCALAT , Contabil 15:38, 1 Iulie 2020
Contactati un avocat si acesta va va ajuta caci va avea loc si o judecata nu doar o cerere scrisa si trebuie o pregatire mai ampla

Krissa23 a scris:

Multumesc si cum pot formula aceasta plangere?cu ajutorul unui avocat?pot merge eu pesonal cu procesul verbal a politie?sau catre cine trebuie depusa plangerea?va multumesc frumos imi trebuies martori

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ma intreb daca valoarea amenzii corespunde cu gravitatea faptei dumneavoastra. Parerea mea e ca puteti contesta si in contecios aceasta amenda. Verificati! Contestatia ca sa va fie formulata puteti apela la un avocat. Eu am dat acum 5 ani 200 lei pentru formularea unei intampinari. Verificati cat va cere, e bine contestatia sa va fie facuta de catre un domn avocat. Cautati un domn avocat si vedeti ce spune. Ati avut posibilitatea sa platiti pe jumatate in termen de 15 zile ?
Si ca o intrebare plina de uimire: Oare legea si slujitorii ei ne indeamna la nepasare! La primul apel s-a dat amenda pur si simplu? Nu exista avertisment?
Ultima modificare: Joi, 25 Iunie 2020
route, utilizator
Un singur cuvant> NASOL! Si altele legate de FACEREA DE BINE..... Cred ca "un membru de familie" va dorit tot "binele".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta in casa proprie de catre un cunoscut anjik92 anjik92 buna ziua,as dori sa imi raspunde-ti la urmatoarea intrebare:Care sunt pasii de urmat in urma unui conflict in casa mea,care sa sfarsit cu lovire dovedit prin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!pe la inceputul lui 2021 a fost un scandal acasa la ... marian900 marian900 Buna ziua!Pe la inceputul lui 2021 a fost un scandal acasa la parintii mei(eu locuiesc temporar cu ei), si tatal meu a facut scandal,mai rau ca de obicei,m-am ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica trf17ada trf17ada Buna ziua, recent sotul meu a fost agresat fizic de catre vecinii nostri, evenimentul a avut loc in subsolul imobilului in care locuim. La agresiune au ... (vezi toată discuția)