avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Aprobări afacere suplimente fitness
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Aprobări afacere suplimente fitness

Bună ziua,

Va rog sa ma ajutați cu o informație. Doresc sa deschid o afacere de suplimente nutritive pentru pasionații de fitness și culturism, as dorii sa știu ce fel de aprobări am nevoie si de la care entități înainte de a o deschide.
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:43, 22 Iunie 2020
DSP, ANSVSA, primarie, mediu, ISU, sunt un minimum. restul, e in functie de tipul de afacere: productie, distributie, retail, precum si de modul de vehiculare al marfurilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa îmi deschid o mica afacere. OanaSS OanaSS Buna seara, As dori sa îmi deschid o mica afacere prin care sa vând bombe pentru ciocolata calda (formate dintr-o sfera de ciocolata, umpluta cu bezele si ... (vezi toată discuția)
Magazin online cu medicamente naturale Monica Gabriela Voicu Monica Gabriela Voicu As putea vinde medicamente naturale fara OTC-uri online ? Mă interesează doar online.. fara să am un spatiu special... Care sunt actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Deschidere srl Madalina Soare Madalina Soare Bună ziua, Sper ca aici să pot găsi toate informațiile de care am nevoie, deoarece momentan nu am întâlnit oamenii potriviți care să mi le ofere. ... (vezi toată discuția)