avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate cum scap de viespi/albine?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

cum scap de viespi/albine?

Buna seara. Locuiesc la etajul 1 al unui bloc cu 4 etaje. Apartamentul de la etajul 2 (este nelocuit) are in perete o gaura in care se afla un cuib de viespi/albine. Ele sunt demult acolo, insa pana anul asta nu m au deranjat. Problema acum este ca la doua zile balconul meu este plin de albine/viespi moarte si nici nu mai pot sa deschid fereastra in camera. Am luat legatura cu persoana care se ocupa de apartamentul cu pricina si mi a spus ca nu are ce sa faca deoarece gaura in care albinele/viespile si au facut cuib este pe fatada blocului si nu e treaba lui. In conditiile astea vreau sa stiu: este problema asociatiei de locatari? Daca iau legatura cu o firma de dezinsectie pot sa mi recuperez banii de la asociatie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Apartamentus , utilizator 00:27, 18 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Notificati asociatia in scris, cu nr. de inregistrare/ data, sa rezolve problema, daca este vorba de fatada blocului.
Pentru solutionare urgenta utilizati produse de indepartat viespi si scapati de problema
Multumesc!
Aplicarea de solutii de indepartat viespi (?!) nu este atat de simpla. Nu iei un spray si pulverizezi, daca viespile si-au facut cuib. Riscati sa fiti napadit de viespi si intepaturile mai multor viespi poateduce la afectiuni grave ale sanatatii.
Luati legatura cu o firma autorizata pentru dezinfectie, dezinsectie, deratizare. Obligatia este a asociatiei de proprietari.
Sau,confectionati o capcana de viespi.Se face dintr-o sticla pet,in care puneti apa cu zahar.Gasiti pe net modul de confectionare,este f simplu si f utila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rozatoare bloc CamiV CamiV Buna ziua, Stau la parter si au inceput sa apara de ceva vreme rozatoarele in bloc... Cum pot soma administratia sa realizeze o deratizare completa si ... (vezi toată discuția)
Reglementari legale privind obligativitatea asigurarii periodice sau la nevoie a dezinsectiei de catre asociatia de proprietari iuliandrv iuliandrv in ultimele 3 saptamini si fac de cap gindacii de bucatarie si de canal in blocul in care locuiesc. desigur sunt citiva proprietari care probabil maninca supa ... (vezi toată discuția)
Obligațiile asociatiei de proprietari privind deratizarea Elena2494 Elena2494 Locuiesc într-un apartament la parter, iar din păcate unul dintre pereții de pe hol este comun cu ghena de gunoi. În urma cu doi ani s-a întâmplat un ... (vezi toată discuția)