avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum este corect?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum este corect?

Sunt despartita de 9 ani.si am in intretinere un copil.....in urma divortului,tatal trebuia sa platesaca 25%din toate veniturile lui...Precizez ca am avut foarte multe probleme medicale cu copilul...tatal neparticipand decat cu pensia alimentara...nu l intereseaza nici internarile in spital...nici medicamentele ptr copil...nici pregatirea....nimic....Spune ca e deajuns pensia...As vrea sa stiu daca asa este?In prezent el este sofer pe tir...la o firma din tara ...dar face curse in comunitate....ca si pensie imi da 450 lei....oare numai atat ii revine sau ar trebui sa dea mai mult...Problemele medicale le pot dovedi cu acte....
Ultima modificare: Luni, 22 Iunie 2020
machita, utilizator
Cel mai recent răspuns: machita , utilizator 04:35, 23 Iunie 2020
Dacă este unicul lui copil ar trebui să-i dea 25% din veniturile nete.
Aveți idee care este cuantumul venitului lui?
Din pacate ..nu....si nu stiu nici unde sa ma interesez..ia cam 1000euro...Am inteles ca banii care ii ia in plus..diurna ..nu se pune la plata....Da....e unicul lui copil...
Ultima modificare: Marți, 23 Iunie 2020
machita, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent _salariul net luat in calcul pentru pensie alimentara tonica tonica Deoarece intentionez sa dau in judecata pe tatal copilului meu pentru pensie alimentara asi vrea sa stiu ce venituri intra in calcului salariului net. Sa fiu ... (vezi toată discuția)
Autoritate parinteasca si pensie alimentara lore69 lore69 Buna ziua,am si eu 2 nelamuriri.Prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila s-a stabilit domiciliul minorei la mine(mama minorei) si s-a dispus ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara karima_lumi karima_lumi Acum 11 ani sotul meu a divortat, avand 2 fete din casatoria respectiva.In prezent este casatorit si avem o fetita. La divort pensia alimentara a fost 85 RON ... (vezi toată discuția)