avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Evaluarea profesionala a salariatilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Evaluarea profesionala a salariatilor

Buna ziua.
In Regulamentul Intern al societatii pe care am preluat-o, este inclusa si fisa de evaluare a salariatilor.
1. Doresc sa schimb formatul acesteia, cum pot face acest lucru?
Trebuie sa fac act aditional la R.I si sa aduc la cunostinta tuturor salariatilor noua fisa de evaluare?
2. Dintr-un numar de 40 de muncitori cu aceeasi functie, vom desfiinta cateva posturi (concediere individuala). Este necesar sa fac evaluarea salariatilor inainte? (anul acesta nu am facut aceasta procedura).
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:28, 23 Iunie 2020
1. Se face act aditional la R.I care se aduce la cunostinta tuturor salariatilor .

2. Criteriile de concediere le stabileste angajatorul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii aum300 aum300 Situatie:act aditonal ,la CIM vechi , in care sint trecute 2 mentiuni ,una referitoare la faptul ca ,competenta profesionala va fi stabilita in baza unor ... (vezi toată discuția)
Modificari la contractele de munca vechi Raluca Gorun Raluca Gorun Buna ziua, Imi puteti spune ce modificari trebuie sa se faca la contractele de munca incheiate anterior intrarii in vigoare a noului cod al ... (vezi toată discuția)
Modificare cim de la 01.05.2011 giacris giacris In momentul in care va intra in vigoare noul Cod al muncii, respectiv din 01.05.2011, vor trebui modificate prin act aditional si CIM ale angajatilor deja ... (vezi toată discuția)