avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... valabilitate document subsecvent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

valabilitate document subsecvent

In conditiile in care un regulament intern este elaborat si aprobat de conducerea executiva a societatii ca urmare a unei cerinte exprese din CCM in scopul stabilirii procedurii de acordare a unui drept (bonuri de combustibil auto) prevazut si stabilit de respectivul CCM la un nivel precis, regulamentul supravietuieste CCM-ului (in regulament se face referire la CCM-ul respectiv precum si la conditia de acordare a dreptului, asa cum este definita in acesta) ? Prin regulament se poate particulariza o categorie de salariati (din cei eligibili conform CCM) si modifica nivelul si modalitatea de calcul (de la o anumita suma pe luna, la o anumita suma pe deplasare) de acordare a dreptului prevazut de CCM doar pentru acestia?
Cel mai recent răspuns: salinaaa32 , utilizator 08:25, 25 Iunie 2020
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament de organizare si functionare al unei societati (rof) elena-f-b elena-f-b Este obligatoriu intocmirea unui ROF, chiar daca am statut si organigrama? Este prevazut asa ceva in Codul civil cum am citit pe un site? Multumesc (vezi toată discuția)
Regulament intern nelegal? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Societatea in care lucrez are aproximativ 3000 de angajati.De curand ne-a fost adus spre luare la cunostinta un nou regulament intern in care nu este ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca la nivel de ramura pentru un broker de asigurare xutty xutty buna ziua, puteti sa imi spuneti la ce contract la nivel de ramura trebuie sa se raporteze un broker de asigurare? multumesc (vezi toată discuția)