avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Inregistrare certificat nastere fara acordul tatalui
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Inregistrare certificat nastere fara acordul tatalui

Bună ziua!
Este posibil ca la un cuplu având doi copii minori, după un divorț în iulie 2019 mama născând al treilea copil în decembrie 2019, dintr-o legătură extraconjugală cu altcineva de mai mult de un an, să-l poată trece în certificatul de naștere al ultimului copil pe tatăl celor doi copii , fără știrea, fără consimțământul acestuia și fără să ceară de la acesta acte originale ??
Actele fiind așa întocmite, înseamnă că ori tatăl a fost cumva de acord și prezent sau există o fraudă la completarea actelor !?
Mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iunie 2020
DTonik, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 12:14, 28 Iunie 2020
Sotul sa se grabeasca in a face tagada ca altfel, pana una alta, acel copil il mosteneste. Vorba aceea>Ce e in gradina ta, e al tau<

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problemă certificat de naștere: concubina nu a terminat divorțul, prin urmare copilul nostru e pe numele fostului ei soț. care sunt pașii pentru a-l trece pe numele meu? Daniel3232 Daniel3232 Buna seara. Am si eu o problema grava. De 1 an si jumatate iubita mea se afla in divort cu sotul ei. Ei au fost despartiti de mai mult timp. Intre timp noi am ... (vezi toată discuția)
Schimbare certificat de nastere anamarton anamarton Buna ziua.Imi cer scuze de deranj as dori sa stiu ce pot face sau ce trebuie sa fac ptr a schimba numele tatalui dintr-un certificat de nastere a unui bebe de ... (vezi toată discuția)
Recunoastere copil in afara casatoriei nebv nebv Buna ziua, doresc sa va pun o intrebare pentru un prieten. Prietena lui (romanca ca si el) cu care locuieste de 2 ani (in Germania), a fost casatorita ... (vezi toată discuția)