avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Miros pestilential de la vecinii care nu au curatat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Miros pestilential de la vecinii care nu au curatat niciodata cotetele porcilor

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti daca exista vreo lege sau vreo metoda care sa oblige vecinii sa isi faca curat in cotetele, de la care vine un miros pestilential.

Inainte sa imi sariti in cap ca nu am ce cauta la tara daca nu suport mirosul de gunoi de al animale, tin sa mentionez ca nu sunt crescuta in palat si stiu ce inseamna sa cresti pasari si porci. Ideea este ca ne confruntam de cativa ani cu aceasta probelma, dar nu se mai poate. Nu mai putem aerisi, nu mai putem sta in curte. Inaintea lor am avut o relatie extraordinara cu bunicii lor, oameni curati si harnici.
Nepotul lor ne-a spus ca ei nu au curatat niciodata in cotete, dar ca nu ii intereseaza pentru ca la ei nu miroase. Din pacate nu putem avea un dialog civilizat cu ei, sunt certati cu absolut toti vecinii, asa ca avem nevoie de o cale legala prin care putem rezolva problema.
V-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta!

Va multumesc foarte mult!!
Cel mai recent răspuns: kubolens , utilizator 19:31, 28 Iunie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti sesizari in scris la directia sanatate publica la ditectia sanitar-veterinara din judetul respectiv,sesizari in care descrieri situația și solicitati sa fie luate masuri. Toată corespondență o purtați în scris ,prin posta cu confirmare primire.Dupa ce strangeti ceva răspunsuri puteti merge la un av sa discutați despre un proces în răspundere civilă delictuala.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc din suflet! Așa vom face!
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar ce a fost adoptat în Parlament o lege. [ link extern ]
Multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme vecini cindea_cosmin84 cindea_cosmin84 AM SI EU O PROBLEMA CU VECINII MEI. DE APROAPE UN AN VECINII MEI DIN DREAPTA AU CONSTRUIT LA MAI PUTIN DE UN METRU DE FERESTRELE CASEI MELE COTETE PENTRU ... (vezi toată discuția)
Distanta intre cotetul de porci al vecinului CristiansiGabriela CristiansiGabriela Vecinul si a construit cotețul porcilor pana in gardul de delimitare intre vecini, iar cotețul de porci ii la o distanta de aprox 7 m de casa mea. Tine aprox ... (vezi toată discuția)
Buna seara. va rog mult sa imi dati un sfat pentru situatia pe ... Euroinvest Euroinvest Buna seara. Va rog mult sa imi dati un sfat pentru situatia pe care am trait-o zilele trecute numai. La vecinii mei ,de langa casa mea,s-a produs un incendiu ... (vezi toată discuția)