avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mandat European de arestare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mandat European de arestare

Buna ziua,mandatul european de arestare și aducere in țară ce valabilitate are? Are vreun termen? Si daca eu am fost condamnat dedinitiv la Sfântul Gheorghe,pot angaja un avocat dintr-un alt oras pentru a studia dosarul,văzut mandatul european si ce cai de atac as avea...si daca as avea...pot face un alt proces in orasul in care am adresa din buletin?va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:15, 28 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti dreptul sa va angajati avocat din ce oras doriti dvs.
Si un mandat european de arestare ce valabilitate are? Are vreun termen? Mulțumesc
Va face avocatul toate verificările.
Insa, avocatii nu prea au acces la dosar.
Eu am reușit dar de fel nu se prea reușește.
Este bine sa.discutați cu avocatul.
Ultima modificare: Duminică, 28 Iunie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare bogdanzubi bogdanzubi buna ziua,eu sant in Franta si am o condamnare in romania la Sfantu Gheorghe pt. inselaciune de 3 ani,acuma imi vine acasa in romania citatii de la bucuresti ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp se prescrie o pedeapsa de un an inchisoare sorin28bv sorin28bv buna ziua! am si eu o intrebare pentru cine stie. am fost condamnat la un an de inchisoare cu executare, sunt in strainatae am adresa la dosar si sincer nu ... (vezi toată discuția)
Prescriptia condamnarii ContSters304320 ContSters304320 Buna ziua. La data de 24 aprilie 2005 am fost condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni.M-am sustras de la executarea pedepsei si m-am ascuns in strainatate.In ... (vezi toată discuția)