avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Profil genetic Sndgj
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Profil genetic Sndgj

In urma unei sentinte judecatoresti s-a dispus prelevarea probe biologice pt stocarea in Sndgj a profilului genetic . Am o pedeapsa cu suspendare . Va rog frumos daca ma poate lumina cineva unde trebuie sa merg sa mi se recolteze aceste probe . Sunt din Suceava . Pe cine am intrebat , nimeni nu stie ....
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 20:04, 24 Iunie 2020
Cred ca puteti intreba la INML
Întrebați la Poliție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii prelevare probe bilogice la pedeapsa suspendare temutu temutu Am o condamnare cu suspendare insa apare urmatoarea masura referitor la prelevarea ADN-lui in hotararea definitiva penala insa nu inteleg cum se poate aplica ... (vezi toată discuția)
Executari penale Puyan Puyan Am primit un plic recomandat in care era o foaie de la executari penale de la un acident de masina o vatamare din culpa si scrie mai departe : Avand in ... (vezi toată discuția)
Sistemului national de date genetice judiciare - prelevare probe valentinamazilu valentinamazilu buna ziua, in cadrul unei hotarari penale ramase definitve, unul dintre puncte prevede : \"Face aplicarea art. 7 din Legea nr. 76/2008, cu referire la ... (vezi toată discuția)