avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Virament greșit de la o instituție publica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Virament greșit de la o instituție publica

Bună ziua. Eu beneficiez de stimulentul pentru creșterea copilului în care îmi sunt lunar banii virați în contul meu personal. Acum 2 luni mi-au fost livrati mult mai mulți bani în cont de care m-am și folosit. Azi m-a sunat o doamna de la agenția pentru plăti și asistenta sociala să-mi zică ca a fost o greșeală de sistem și ca trebuie sa ii returnez. Eu i-am zis ca nu ii mai am și ca i-am folosit. Ea a zis ca nu e creștinește ce am făcut și ca trebuie returnați. Într-un final mi-a zis sa ma prezint la ei sa fac o cerere ca să nu-mi mai livreze stimulentul pentru creșterea copilului pe viitor ca să își recupereze din suma virata greșit. Întrebarea mea este dacă voi fi obligat sa plătesc suma către ei și dacă este bine sa fac acea cerere de care mi-au zis. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: User 5 , utilizator 00:33, 25 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara,

Presupun ca dvs. aveați cunoștință despre suma lunară pe care trebuia sa o primiți în cont, nu?
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani in plus pe card anonima87 anonima87 buna ziua,in urma cu o luna trebuia sa primesc o suma de bani mai exact 1440 lei,dar am avut surpriza sa gasesc pe card dublu acestei sume,banii proveniti din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie (necuvenita) crestere copil ! robert.popa robert.popa Buna ziua, Am urmatoarea situatie: m-am intors la serviciu dupa 6 luni de la nastere si bineinteles am mers si am depus la Primarie cerere de incetare a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copii - tranzactie bancara nykolaa nykolaa Buna am si eu o intrebare poate banca sa faca tranzacti fara acordul tau ??? Am patit urmatoarea problema ; mi sau virat bani in contul curent ... (vezi toată discuția)