avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Alcoolemie 0,60 in aerul expirat (măsurat cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Alcoolemie 0,60 in aerul expirat (măsurat cu alcooltest)

Dacă am consumat băuturi alcoolice de la ora 10:00 pana la ora 16:30 si la ora 20:00am fost testat cu alcooltest si a ieșit 0,60 in aerul expirat?Cat poate sa iasa la la probele de sange care prima a fost undeva la 21:30 si a doua la 22:30
Se poate prelungi dovada de circulație pe perioada cercetarii penale daca este fara drept de circulație

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie la volan Fănuș 000 Fănuș 000 Dacă in alcooltest a iesit 0,60 in sânge poate iesi 2 sau 2,05 este posibil așa ceva (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.43 mauu26 mauu26 Buna seara ieri noapte am facut cea mai mare greseala a mea sa ma urc la volan dupa o \\"ieseala\\" cu niste prieteni si dupa 2-3 pahare de vin am condus ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru consum de alcool la volan. la ce urmări să mă aștept? VMarius91 VMarius91 Buna ziua! Acum 3 luni de zile eram in drum catre un magazin, am facut stanga pe un bulevard care era prevazut cu linii duble continue galbene insa nestiind ... (vezi toată discuția)