avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenire nedezbătută, închiriere apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenire nedezbătută, închiriere apartament

Buna ziua. Daca nu am dezbatut inca mostenirea dupa decesul tatalui , avănd un certificat de mostenitor dupa decesul mamei în care sunt mostenitoare alaturi de tatal decedat.... pot inchiria un apartament unui chirias?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 15:47, 26 Iunie 2020
Nu
Parerea mea este ca puteti face asta, fara niciun fel de probleme. In documente sunteti coproprietar, deci aveti dreptul sa faceti acte de administrare.
Și eu zic tot da, în speță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire autoturism Mugur69 Mugur69 Buna ziua ! In iulie 2014 tatal meu a decedat, lasand in urma (si) un autoturism din 2007, Mama mea nu are carnet de conducere. Eu, care sunt celalalt ... (vezi toată discuția)
Mostenire cristinakadar cristinakadar Buna ziua, mama mea a decedat acum 9 ani, a ramas doar tata. Nu am alti frati. Nu am reusit sa fac dezbaterea succesorala dupa decesul mamei din vina tatalui. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! tatăl meu a decedat în 14 august 2023. ca si moștenitori ... nimenea nimenea Bună ziua! Tatăl meu a decedat în 14 august 2023. Ca si moștenitori sunt mama și 2 copii. Am vrea sa demaram succesiunea după decesului tatălui. Ca si ... (vezi toată discuția)