avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere succesiune, duplicat titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere succesiune, duplicat titlu de proprietate

Buna ziua,in urma decesului de ambii parinti( 2015) vrem sa facem masa succesorala dar nu beneficiem de titlu de proprietete fiind in posesia a unuia dei frati care nu vrea sa_l mai inapoieze.Cum am putea beneficia de un duplicat? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Maxim Lenuta , utilizator 16:04, 26 Iunie 2020
Buna ziua,
Il chemati in instanta pentru dezbaterea succesiunii, daca la notar nu doreste sa se prezinte.
Discutati situatia cu un avocat.
Multumesc Persoana in posesie de titlu de proprietate se poate folosi de acte pt scopuri personale fara sa fie facuta succesiunea????Banuiesc ca ar avea nevoie se acordul celorlanti frati.
Legal,nu.
In functie de felul titlului de proprietate, se poate solicita un duplicat la notar, autoritate, etc.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat titlu de proprietate sinad sinad Buna ziua, as dori sa stiu cum pot obtine titlul de proprietate dupa ce titularii sunt decedati de aprox. 20 ani si ei cat au fost in viata nu au facut acte ... (vezi toată discuția)
Matusa mea nu vrea sa-mi dea titlul de proprietate Proliviu Proliviu In titlul de proprietate, pentru casa si terenul aferent intraurban, sunt trecuti tatal meu si sora acestuia, in proprietate indiviza. Tatal meu a decedat iar ... (vezi toată discuția)
Bunuri comune vali_085 vali_085 Buna dimineata!Pentru dezbaterea unei succesiuni am solicitat o copie a tilului de proprietate al defunctului.Pe copia titlului de proprietate am observat ca a ... (vezi toată discuția)