avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Minori și familie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Minori și familie

Bună ziua !
Dacă ședința pe fond la apel a fost deja pe 23 06 2020 înseamnă că nu mai am niciun drept să mă apăr ?!
Menționez că nu am primit înștiințare în acest sens și nici nu am primit răspuns la mailul în care am solicitat o programare pentru studierea dosarului
și ridicarea personală a sentinței , la numărul de interior al arhivei nu răspunde nimeni niciodată iar pe portal nu poate fi verificat oricând situația dosarului acesta prezentând erori de cele mai multe ori.
Pronunțarea s-a făcut pe 5.11.2019 iar redactarea hotărârii s-a finalizat pe 24.04.2020 , data apelului fiind pe 29.05.2020.
Mulțumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:16, 27 Iunie 2020
Buna ziua,
Pai la fond si in apel se presupune ca ati formulat aparari!
Daca dosarul a ramas in pronuntare in data de 23.06. nu mai aveti ce sa faceti.
Asteptati hotararea.
Daca s-a terminat procesul.cum.sa va mai aparati.
Este ca la un meci de.footbal în care s-ar mai vrea sa se joace după.finalul meciului,ca să înțelegeți mai.clar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta civila/titlul executoriu mary6 mary6 Buna. Cu deosebit respect,mai am si eu o intrebare; Se poate considera ca definitiva o sentinta civila prin respingerea apelului,chiar daca nu a fost redactata ... (vezi toată discuția)
Bună seara! vă rog, nu am cunoștințe de specialitate și ... reliana reliana Bună seara! Vă rog, nu am cunoștințe de specialitate și vă cer sprijinul în a afla explicațiile pentru o anumită problemă. Dosar civil. Prima ... (vezi toată discuția)
Hotararea de divort Scorpionul Scorpionul [i]Buna ziua Vreau sa ineleg si eu ce vrea sa spuna in aceasta decizie si mai exact ultima fraza unde spune de autoritatea parinteasca si despre ultimul ... (vezi toată discuția)