avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dreptul la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dreptul la pensie

Vechime totală de zece ani....zece ani și.... (servici +creștere copil+șomaj +medicale)din 1986 până în 2013 .Apoi,din 2013 până în 2020 creștere copil cu handicap/gemeni. Cei șapte ani se consideră că și cotizare contribuție la pensie?Aș putea beneficia, din 2021 de reducerea anilor, pentru șase copii născuți /având o vârstă de 52de ani, momentan.
Pe lângă faptul că sunt mamă, în creștere copil/Am și cursuri de infirmieră. M-ar putea ajuta la ceva, această diplomă?
Vă rog să-mi răspundeți mai detaliat domnii sau doamnele care sunteți cu legile in vigoare la zi!
Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: , 13:12, 29 Iunie 2020

a scris:

Vechime totală de zece ani....zece ani și.... (servici +creștere copil+șomaj +medicale)din 1986 până în 2013 .Apoi,din 2013 până în 2020 creștere copil cu handicap/gemeni. Cei șapte ani se consideră că și cotizare contribuție la pensie?Aș putea beneficia, din 2021 de reducerea anilor, pentru șase copii născuți /având o vârstă de 52de ani, momentan.
Pe lângă faptul că sunt mamă, în creștere copil/Am și cursuri de infirmieră. M-ar putea ajuta la ceva, această diplomă?
Vă rog să-mi răspundeți mai detaliat domnii sau doamnele care sunteți cu legile in vigoare la zi!
Vă mulțumesc anticipat!

Este un /o domn/doamnă avocat, să-mi răspundeți la problema mea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu in invatamant simoadi simoadi Sunt titulara la o scoala si din 2018 sunt in concediu crestere copil( 2 fete gemene). pana in octombrie 2020. In 2016-2018 am fost in concediu crestere copil ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? ortantaluca ortantaluca Sunt nascuta in iulie 1959 si am vechime in munca17 ani si 10 luni. Va rog sa-mi spuneti cand voi avea dreptul , cel mai devreme la o pensie. Va multumesc (vezi toată discuția)
Cand ma pot pensiona anticipat? sorina_h2004 sorina_h2004 data nasterii:31.01.1959 sept 1978- iulie 1979 -desenator tehnic cu carte de munca aug 1979-oct 1980 intrerupt ptr studii din nov 1980-sept 1981 ... (vezi toată discuția)