avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... este interzisa angajarea persoanelor epiletice?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

este interzisa angajarea persoanelor epiletice?

Buna ziua,

Apelez la experienta dvs pentru o lamurire:
- salariat care prezinta pentru angajare pe post de muncitor adeverinta de la medicul de familie - epilepsie tratament si mentiunea apt de munca. Medicul de medicina muncii i-a eliberat fisa de aptitudine cu mentiunea de apt conditionat-supraveghere medicala. Nu am gasit in codul muncii interdictia de angajare si stiu ca are interdectie de a lucra la inaltime, ca electrician, ture de noapte, Consider ca poate lucra ca muncitor in ferma (sa curete la animale, furajare, etc.) Din punctul meu de vedere nu este nici o problema de a-l angaja, al administratorului da. Nu este o discriminare? Astept o lamurire din partea unor persoane cu experienta. Va multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: herminav , utilizator 15:26, 1 Iulie 2020
Prin mentiunea - supraveghere medicala, posibil ca medicul si-a propus sa programeze lucratorul pentru examinare medicala mai des, nu anual.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca o persoana are hepatita b cronica, il poate afecta la locul ... Anca Florea23 Anca Florea23 Daca o persoana are hepatita b cronica, il poate afecta la locul de munca? In sensul ca nu este apt de munca? Cine stabileste acest aspect, medicina muncii sau ... (vezi toată discuția)
Adeverinta medicala pentru concurs DMariusEmilian DMariusEmilian Medicul de familie poate elibera o adeverinta medicala cu mentiunea APT PENTRU CONCURS???? (vezi toată discuția)
Schimbarea programului de la tură de noapte la tură de zi Ilenutza78 Ilenutza78 buna ziua! lucrez în ture de zi și de noapte și aș dori să știu dacă trebuie la medicina muncii fișa de riscuri profesionale ,deoarece am solicitat ... (vezi toată discuția)