avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar pe ROL, proba cu inscrisuri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar pe ROL, proba cu inscrisuri

Buna seara,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.

S-a facut recurs la o sentinta civila (in prealabil au fost alte actiuni: judecatorie, tribunal si prezent curtea de apel), acesta este in desfasurare si a fost o prima infatisare in feb. 20, practic nu s-a intamplat nimic, doar s-a fixat urmatoarea infatisare in apr 20, insa in contextul COVID-19, s-a anulat practic de 2 ori, pana la a 2a infatisare care va fi peste cateva zile.
Instanta a solicitat inscrisuri, acestea sa fie depuse practic cu cateva zile inainte de infatisare...asta e in regula...am inteles, insa ce doresc sa stiu...la ce se refera cand solicita aceste inscrisuri? (comunicarea tuturor inscrisurilor - exprimarea instantei).
Ce trebuie sa se depuna? Sentinte civile care au fost emise de cele 2 (judecatorie si tribunal) sau/si doc mentionate in recurs (contracte, decizii, hotarare)?

As intreba in cate exemplare, in conditiile prezente instanta a sugerat trimiterea lor prin posta sau electronic...nu a sugerat nr. inscrisurilor, de aici inteleg ca e de folos 1 exemplar...
In speranta unui raspuns rapid, va multumesc anticipat.


Buna seara,
E greu sa va explice cineva ce inseamna proba cu inscrisuri.
Angajati-va avocat..
Se solicita probele cu noile inscrisuri daca aveti!
E greu sa stim ce probe au fost administrate în cauză dvs pana la acest moment,daca ati facut referire la probe noi în cererea de recurs probabil la aceste probe s a referit și instanta.Inscrisurile trebuiesc depune un set pt instanta si cate un set pt celelalte părți din proces.Daca dvs ati formulat recursul nu vad multe sanse mai ales după felul în care puneti problema.Daca recursul nu a fost redactat de un av atunci sansele sunt si.mai mici...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie data in apel, cu inscrisurile disparute de la dosar Robert68 Robert68 La ultima infatisare la Tribunalul Bucuresti am depus in fata instantei proba cu inscrisuri, proba incuviintata anterior. La aceasta ultima infatisare instanta ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere minor modificata in recurs (pe motiv de nelegalitate) cum se calculeaza datoria? claudiu-istrate claudiu-istrate Buna ziua, as avea nevoie de un sfat obiectic privitor la situatia in care ma aflu: PREZINT PE SCURT SITUATIA: In apr-2009 s-a pronuntat sentinta de ... (vezi toată discuția)
Cai de atac? arlette arlette buna ziua Am avut o actiune in instanta privind nulitate absoluta contract si judecatoria pe fond mi-a dat castig de cauza ,constatand nulitatea ... (vezi toată discuția)