Bună ziua. Va rog sa ma îndrumați în urmatoarea situatie: am făcut un ordin de plata de la societatea unde lucrez, către un terț căruia nu ii datorăm bani. Am luat imediat legătură telefonic, mi-a promis ca restituie suma necuvenită dar nu mai răspunde la telefon. Fiind greșeala mea, trebuie sa o rezolv. Suma este de 1500 lei. Pentru o firmă nu e mult dar ptr mine e un salariu. Care ar fi calea cea mai corectă și mai puțin costisitoare? Va multumesc
Societatea care a efectuat plata se indreapta impotriva tertului care a primit plata. Nu puteti dvs. - in calitate de angajat al societatii platitoare sa va apucati sa recuperati suma.
Numai societatea are calitate procesualea activa într-un eventual proces pt recuperarea plății nedatorate.Societatea poate sa faca o notificare pt a incerca o soluționate amiabilă ?un proces impotrivampersoanei sau poate recupera prejudiciul de la dvs
Executare silita?
Ana671
Buna seara. In anul 2008 am luat un credit de nevoi personale de la o anumita banca. Pana in luna februarie 2013 am platit ratele la timp si in totalitate ... (vezi toată discuția)