avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Transformare promisiune de vânzare cumpărare în ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Transformare promisiune de vânzare cumpărare în hotărâre definitivă

Dacă promisiunea de vânzare cumpărare este tărăgănată de primăria pe raza căreia se află terenul promis și vânzătorul este de bună credință, ce trebuie să stipulez în cererea către o instanță judecătorească ca promisiunea să fie transformată în act de proprietate? Nu pot da în judecată proprietarul care este de bună credință și ar vrea finalizată promisiunea.
Cel mai recent răspuns: elena adina cojocariu , utilizator 08:39, 2 Iulie 2020
Trebuie sa mergeti cu actele la avocat pentru a fi examinate si analizata situatia juridica.
ce legatura are primaria? ea nu face parte din contract. cum va impiedica sa inchieiati vanzarea?
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iulie 2020
adriandimitriu, utilizator
Are legătură primăria deoarece, conform unei sentințe judecătorești definitivă din decembrie anul trecut, are obligația de a modifica titlul de proprietate a persoanei de la care cumpăr și acest lucru este tărăgănat....ba nu este secretarul, ba nu este un membru din comisie, ba mai mult....sunt deranjați când omul întreabă de modificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanzare cumparare Alinadragomir Alinadragomir Buna ziua! Tatal meu a inchieiat un antecontract de vanzare cumparare sinalagmatic in fata avocatului, in care este precizat pretul si care a fost primit de ... (vezi toată discuția)
Definitivare cumpărare teren elena adina cojocariu elena adina cojocariu Am vrut să cumpăr un teren la marginea unui sat, în extravilan. Terenul nu era intabulat. În momentul când am vrut să îl intabulez, am descoperit că a ... (vezi toată discuția)
Imobil promis unuia si vandut altuia r111 r111 Problema mea este urmatoarea Am cumparat de buna credinta un imobil cu plata prin credit ipotecar.Extrasul de carte funciara la data cumpararii era ... (vezi toată discuția)