avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buletinul fara succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buletinul fara succesiune

Buna ziua,
Acum 2 ani proprietarul imobilului unde locuiesc din todeauna (tatal mamei) a decedat, dar pana acum nu am facut succesiunea.
As putea sa imi fac buletinul fara a efectua succesiunea ?
Astept raspunsul dumneavoastra.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:59, 1 Iulie 2020
Buna seara,
EVIDENT NU! Mama dumneavoastra trebuie sa dezbata succesiunea si apoi va merge, in calitate de proprietar, sa semneze ca sa va faceti C.I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitatea de a vinde un apartament cand sunt mai multi proprietari ciprianpaul ciprianpaul am urmatoarea situatie si as vrea un raspuns si un sfat in acelasi timp: locuiesc impreuna cu sotia mea si cu cei doi copii ai nostrii intr-un apartament cu 4 ... (vezi toată discuția)
Schimbare card de identitate aquarius102 aquarius102 Buna seara, Am urmatoarea problema: buletinul meu expira in cateva zile, iar locuinta in care am domiciliul este a parintilor mei, sau, mai exact, era a ... (vezi toată discuția)
Se poate vinde casa fara partaj? andrey12 andrey12 Tatal meu a murit, mama locuieste la mine mai am 4 surori se poate vinde locuinta mamei daca nu are partajul facut?:sorry: Astept raspunsul dumneavoastra . Va ... (vezi toată discuția)