avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recunoastere aport constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recunoastere aport constructie

Am construit cu cineva un imobil urmand ca la finalizarea lui sa puna in drepturi, el fiind propietar pe terenul pe care am construit. Ulterior am decis impreuna sa vindem constructia pt ca nu dorim sa mai stam impreuna , mentionez ca este vorba de un duplex. Problema mea este ca nu am nimic la mana care sa arate ca am bagat bani in constructia respectiva. El nu doreste sa imi faca nici un act prin care sa imi recunoasca faptul ca am contribuit jumate jumate la constructie. Nu am nici o garantie ca el fiind propietar va vinde si imi va da ceea ce mi se cuvine. Ce pot sa fac in situatia asta? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ianaoana , utilizator 20:08, 3 Iulie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Când faceți de-astea ... gentlemen's agreement, asigurati-vă că ălălalt e gentleman, altmiteri o să vă trebuiască un avocat (fără garanția că ar putea fi Dumnezeu cu Sf. Petru de mână).
Ultima modificare: Vineri, 3 Iulie 2020
romascanu, moderator
Da, aveti dreptate!" Da Doamne mintea romanului ce de pe urma". Ma interesa , totusi, ce ar trebui sa fac 8n continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartire casa si teren intre mai multi copii iullian iullian Pe terenul si in numele socrilor (numele lor apare pe toata documentatia aferenta constructiei) am construit o casa in regim duplex 4 persoane: doi copii ai ... (vezi toată discuția)
Declaratie notariala oanadragu oanadragu Buna ziua As vrea sa dau o declaratie notariala in care sa recunosc aportul prietenului la construirea unui imobil si amenajarea curtii aferente. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Coproprietate teren, situatie speciala magicstar magicstar Buna seara... As dori sa redescriu situatia noastra in speranta unui raspuns lamuritor. Teren detinut de un cuplu, cu autorizatie de constructie pentru a ... (vezi toată discuția)