avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concedierea și stimulentul de insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concedierea și stimulentul de insertie

Bună ziua. Dacă un angajat beneficiază de stimulent de inserție pana la vârsta de 3 ani al copilului, acest angajat poate fi concediat în aceasta perioada?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 17:12, 2 Iulie 2020
Buna ziua
Poate fi concediat doar "pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizării judiciare sau a falimentului angajatorului".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil daria63 daria63 Buna ziua, Am o prietena care este in concediu ingrijire copil si a optat pentru varianta de a sta 1 an de zile , o luna sotul.Se va prezenta la servici dar ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie in caz de concediere colectiva catalinaandreea catalinaandreea Buna ziua. Lucrez a o CN care urmeza sa faca restructurari, se va da un examen scris. Eu am nascut pe 15.05.2013, iar din 01.02.2013 am reventi la serviciu si ... (vezi toată discuția)
Trimitere somaj angajata din ccc Nicoleta Rita Turtoi Nicoleta Rita Turtoi Buna ziua Avem o salariata care a sosit din crestere copil, a facut dosarul si l-a depus pentru supliment insertie si totusi deoarece nu avem de lucru si ... (vezi toată discuția)