avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna seara.Platesc pensie alimentara pt cei 2 copii din prima casatorie in momentul de fata unul dintre ei a terminat facultatea spunand ca face masterul.Sunt recasatorita si din relatia actuala am 2 copii minori in intretinere.Pana la ce varsta se plateste pensie alimentara daca cei 2 copii din prima relatie sunt in continuare la scoala?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 21:27, 2 Iulie 2020
26 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensie alimentara major CeviucM CeviucM Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Sotul unei cunostiinte are 2 copii din 2 relatii anterioare, unul de 21 ani si unul de 18 ani. Din casatoria ... (vezi toată discuția)
Informare plata pensie alimentara si mostenire Esco888 Esco888 Stimati reprezentanti ai leguitorului, va scriu pentru prima data, motiv pentru care s-au adunat mai multe intrebari. Situatie: relatie de concubinaj, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ma aflu și eu în următoarea situație: din prima ... Florin 69 Florin 69 Buna ziua. Ma aflu și eu în următoarea situație: Din prima căsătorie am o fata de 24 de ani, iar în prezent sunt recăsătorit și am un băiat de 5 ... (vezi toată discuția)