avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intrebare construirea unui balcon de lemn
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intrebare construirea unui balcon de lemn

daca o pesona construiest un balcon din lem nu cu suturnare si turnar
in zona de curte cu 5 corpuri de vila si in care ternu aferent nu este trecut in cf este teren a intregi comunitati /nu exita conducte cabluri gaze este liber de utilitatati persona respectiva poate fi amendat sau se darima balconasu P.S persona respectiva trebuie sa obtina aveze de la asociatia de locatarii sau numai de la primarie si dac totus sa construit cit este amenda ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:52, 3 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca este constituita asociatie de proprietari obligatoriu este necesar acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari deoarece se schimba aspectul si destinatia partii comune de condominiu
Daca modificarea este neautorizata,autoritatile in drep pot dispune amendarea proprietarului dezafectarea lucrarii si readucerea la forma anterioara interventiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am primit o scrisoare pt demolare o copertina amplasata ... Necula Luminita Necula Luminita Buna ziua! Am primit o scrisoare pt demolare o copertina amplasata pe spatiul blocului.Mentionez ca nu are decat un perete din geam si un acoperis .Terenul are ... (vezi toată discuția)
Spatiu de sub balconul de la parter, balcon construit cristinel_20052005 cristinel_20052005 Buna ziua As dori sa stiu al cui este spatiul de sub balconul de la parter, balcon construit deja, doar ca mai este spatiu sub el si as vrea sa il inchid si ... (vezi toată discuția)
Balcon la parter cris2279 cris2279 Buna ziua, Cum pot intra in legalitate cu un balcon construit la apartamentul de la parter? El a fost ridicat imediat dupa \'89 cand nu omul nu isi punea ... (vezi toată discuția)