avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Procedura si sfat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Procedura si sfat

Buna ziua. Am condus un vehicul fara permis,iar un urma acesteia am primit sactiunea de 8 luni inchisoar cu amanare si 2 ani cu probatiune. In timpul procesului am fost prins cu 0.74g cannabis. Am fost la diicot si am fost audiat,iar dna. Procuroare a spus ca ma v a trmite in judecata. Ce sanctiun voi primi sau ce ma sfătuiți sa fac?
Ati savarsit noua infractiune pana sa ramana definitiva hotararea din primul dosar?
Condusul fara permis in aprilie 2019,iar prima infatisare a fost in februarie , iar fapta cu cannabisul s a intamplat in februarie. Insa ieri am primit pronuntarea procesului cu condusul (amanarea pedepsei). Tot ieri am fost chemat la diicot. Ce ma sfatuiti sa fac pentru a nu se ajunge la inchisoare?
Angajati-va avocat si stabiliti impreuna cu el strategia apararii.
Avocatul poate sa faca aparari eficente in cunostinta de cauza si in functie de probatoriul aflat la dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o nedumerire, a primit o instiintare cu art 260 ... zvanra zvanra Buna Ziua! Am o nedumerire, a primit o instiintare cu art 260 cum ca trebuie sa ma prezint pe 14.06.2021 la sediul DIICOT in legatura cu dosarul meu care ... (vezi toată discuția)
Condus la volan sub influenta canabisului. AlexandruBragadiru AlexandruBragadiru Buna ziua, în data de 01.07.2021 am fost oprit de un filtru de politie, în urma căreia am fost depistat cu consum de Cannabis pozitiv. Am recunoscut ca, ... (vezi toată discuția)
Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in ... Ionut2345 Ionut2345 Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in aerul expirat . Ulterior am fost dus la UPU pentru analize, nu au fost anumite evenimente, avarii ... (vezi toată discuția)