avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizație creștere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizație creștere

Bună ziua. În luna mai 2019 am născut și am optat pentru CCC. În iunie 2020 am născut din nou- cum se calculează CCC ? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: maria_bbs , utilizator 14:27, 3 Iulie 2020
Buna ziua,
Anuntati la primarie noua nastere si o sa primiti un stimulent in suma de 1250 de lei pentru al doilea copil, pe langa indemnizatia pentru primul copil.
La terminarea suprapunerii celor doua concedii ( adica cand implineste primul copil doi ani) o sa ramanet cu indemnizatia initiala pana implineste si al doilea copil doi ani
Ultima modificare: Vineri, 3 Iulie 2020
Ionut.ion, utilizator
Mulțumesc pentru lămuriri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil supliment AndreeaEM AndreeaEM Buna ziua.In data de 5 noiembrie 2019 am nascut al 2 lea copil,in timp ce eram in ccc 1,copil nascut in data de 3 decembrie 2017.Astazi am primit o decizie de ... (vezi toată discuția)
De cate luni de indemnizatie beneficiez ? habar habar Buna ziua ! Momentan ma aflu in CCC1. Copilul s-a nascut in luna martie 2018 iar eu a trebuit sa astept inca 42 de zile pentru a intra in concediu. Prima plata ... (vezi toată discuția)
Al doilea icc Madaaa Madaaa Buna seara, Am nascut pe 23 martie 2020 primul copil, de atunci fiind in ICC iar pe 21 decembrie 2021 am nascut al 2lea copil. Cand ar trebui sa depun ... (vezi toată discuția)