avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Al doilea ICC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Al doilea ICC

Buna seara,

Am nascut pe 23 martie 2020 primul copil, de atunci fiind in ICC iar pe 21 decembrie 2021 am nascut al 2lea copil.
Cand ar trebui sa depun dosarul pentru intrare in cel de al2lea ICC? Si cum voi demonstra venitul celor 12 luni anterioare sarcinii? Adica ce tine loc de adeverinta eliberata de la locul de munca?

Multumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2022
Madaaa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:42, 11 Februarie 2022
Ar fi trebuit sa depuneti actele pentru al doilea copil, pe perioada suprapunerii celor doua nasterii ati fi primit un stimulent in cuantum de 1250 urmand ca la sfarsitul primului CCC ( ICC) sa ramaneti cu indemnizatia pentru al doilea.

Mergeti chiar azi la primaria de domiciliu ( sau sunati) si discutati cu dumnealor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere maria_bbs maria_bbs Bună ziua. În luna mai 2019 am născut și am optat pentru CCC. În iunie 2020 am născut din nou- cum se calculează CCC ? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Buna seara!am o nelămurire! sunt in ccc cu primul bebe,acesta ... Vacarus Andreea Vacarus Andreea Buna seara!Am o nelămurire! Sunt in ccc cu primul bebe,acesta împlinește 2 anișori in noiembrie 2021,ulterior am aflat că sunt însărcinată, data ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil supliment AndreeaEM AndreeaEM Buna ziua.In data de 5 noiembrie 2019 am nascut al 2 lea copil,in timp ce eram in ccc 1,copil nascut in data de 3 decembrie 2017.Astazi am primit o decizie de ... (vezi toată discuția)