avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum obtin un act de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum obtin un act de proprietate

Bună ziua! Am un beci intr-un imobil pe care îl folosesc de 30 de ani dar nu am acte de proprietate. Beciul a fost al bunicilor apoi l-au dat părinților iar după decesul lor l-am folosit eu.Cum fac să obțin un act legal? Proprietarii de ăpartamente din bloc nu vor să mă mai lase să intru la beci.
Daca e vorba de un spatiu care face parte din condominiu, nu puteti obtine acte de proprietate indiferent cati ani ati folosit acel spatiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beciul de la bloc ramane al meu dupa ce ma mut la alta adresa? paleosoft paleosoft fostul meu beci de la bloc ramane a mea dupa ce ma mut la alta adresa?? (vezi toată discuția)
Proprietate dubla? Mihiul Mihiul Se poate ca o persoana sa dețină un beci subteran iar o alta persoana sa cumpere si sa construiască o casa deasupra beciului meu? (vezi toată discuția)
Ajutor proprietarul nu vrea să ia în domiciliu o persoană ce locuiește pe proprietatea lui EllyElenya EllyElenya Bună ziua! Sunt o persoană în vârstă de 30 de ani, care locuiește la oraș în România. Am un iubit de 31 de ani și locuim singuri, împreună, ... (vezi toată discuția)