avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate reveni la ajutorul de șomaj?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate reveni la ajutorul de șomaj?

Bună ziua! Am depus dosarul pt aj șomaj in urma unei disponibilizări colective. După o săptămână am găsit un job si am făcut formele pt angajare, am anunțat la ajofm si am predat carnetul de șomer! Numai că una am vb la interviu si alta am găsit pe teren, contract de munca pe 3 luni desi a spus nedeterminat, salariu mult diminuat, condiții de muncă execrabile etc.. Întrebarea mea este pot renunța la acest job si reveni la ajutorul de șomaj? Menționez ca am lucrat doar 4 zile acolo. Mulțumesc pt ajutor
Cel mai recent răspuns: Ene1 , utilizator 20:43, 5 Iulie 2020
Daca c.i.m. a fost incheiat pe durata deteminata de maxim 12 luni , atunci puteti relua plata indemnizatiei de somaj.
Noul cim este incheiat pe 3 luni

Cornel Vasile a scris:

Daca c.i.m. a fost incheiat pe durata deteminata de maxim 12 luni , atunci puteti relua plata indemnizatiei de somaj.

Cum trebuie să procedeaz? Imi dau demisia?

Cornel Vasile a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somer actual in curind angajat lonewollf lonewollf Buna ! Se da urmatoarea situatie.Sunt proaspat somer (dupa 18 de ani de munca ) in urma disponibilizarilor colective de la Mechel Campia-Turzii.Mi-am gasit ... (vezi toată discuția)
Somaj-concediu medical-somaj-angajare meeri_m meeri_m Buna ziua, Am mai apelat o data la bunavointa oamenilor de ce acest site si am primit mult ajutor, in sensul de sfaturi utile, o fac si acum pe o alta tema. ... (vezi toată discuția)
Angajare din somaj pe perioada determinata boruzidoina boruzidoina Buna ziua , sunt in urmatoarea situatie,incepand cu data de 04.01.2013 sunt inregistrata ca somer ,nu am primit inca indemnizatia ,cred ca in februarie ... (vezi toată discuția)