avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cale de atac decizie civilă Curtea de Apel
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cale de atac decizie civilă Curtea de Apel

Bună ziua! V-aș ruga să-mi spuneți ce căi de atac există pentru o decizie civilă a Curții de Apel în cazul unui litigiu de muncă.
Cel mai recent răspuns: Zgarcanstein , utilizator 16:03, 6 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Decizia este pronuntata in prima instanta sau ca instanta de apel /recurs??
Ultima modificare: Luni, 6 Iulie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
În instanță de apel.

Cornel Vasile a scris:

Decizia este pronuntata in prima instanta sau ca instanta de apel /recurs??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care va fi data prescrierii ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog din suflet sa imi spuneti: 1. - la ce data se prescrie dreptul de a cere intoarcerea executarii silite, daca hotararea in baza careia ... (vezi toată discuția)
Cai de atac ioanandrei ioanandrei Va rog mult sa-mi spuneti : daca intr-un proces( cauza evaluabila in bani , bun imobil evalut peste 100.000,0 ron) , unde prima instanta ,care a judecat ... (vezi toată discuția)
Cãi extraordinare de atac anghelachedan anghelachedan Am avut un litigiu de munca cu intrepriderea la care am fost salariat pentru drepturi banesti care nu mi-au fost acordate.La Fond completul de judecata mi-a ... (vezi toată discuția)