avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie cu o zi dupa angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie cu o zi dupa angajare

Buna ziua.
Intrebarea mea este daca trebuie sa declar la fostul angajator de la ce data m-am angajat in cazul in care mi-am dat demisia la zi ( si a fost si acceptata) cu o zi dupa ce am semnat noul contract de angajare? Mentionez ca eram in somaj tehnic
Ultima modificare: Marți, 7 Iulie 2020
AndreaBabett, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:17, 7 Iulie 2020
Poate ne explicati mai clar nelamurirea dvs....
Sigur.
In data de 03.07.2020 mi-am dat demisia la zi, acesta a fost acceptata. Eram in somaj tehnic de cateva luni. Mi-am gasit un alt loc de munca si am semnat contractul in 02.07.2020.
Azi fostii angajatori, unde am dat demisia in 03.07.2020, m-au contactat, ca doamna de la personal are nevoie sa stie de la ce data m-am angajat ca sa declare la AJOFM din cauza ca eram in somaj tehnic.
Sun oblugata sa le zic de la ce data m-m angajat sau daca macar is angajata?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Le puteti mentiona data inceperii activitatii .. oricum nu are relevanta, ei ar trebui sa anunte ca incepand cu data de 03.07.2020 ati incetat raportul de munca cu societatea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj? Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,as avea o problema si anume:sunt angajata la o firma din 15.08.2008 si pana in prezent,am fost luata din somaj,dupa terminarea facultatii.Acum am ... (vezi toată discuția)
Buna tuturor! as vrea sa va impartasesc patania mea: mi-am gasit ... Vanessa1986 Vanessa1986 Buna tuturor! As vrea sa va impartasesc patania mea: Mi-am gasit un loc de munca un pic mai bine platit fata de cel pe care il aveam. Bun,l-am acceptat, ... (vezi toată discuția)
Procedura ridicare dosar somaj gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Pe 29 noiembrie am depus dosajul de somaj si maine, adica pe 15 dec ar trebui sa ma duc sa pun prima ... (vezi toată discuția)