avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acceptare contract
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acceptare contract

Am un contract de transport de 2 pagini, pe prima sunt date necesare transportului, inclusiv penalizari de intarziere, pe a doua clauze. Contractul a fost semnat DOAR pe pagina a 2-a. Se considera si prima pagina ca fiind acceptata?
Cel mai recent răspuns: DragosFS , utilizator 10:51, 17 Decembrie 2009
In principu da! De aceea firmele mari , care se respecta , impun semnarea contractelor pe fiecare pagina! Pentru a preintampina astfel de discutii precum cea ridicata de catre dvs!B-)
Eu sunt in postura in care NU vreau sa se ia in considerare prima pagina! Si nu stiu cum sa fac...
Daca cititi cu atentie contractul, veti observa ca pe prima pagina sunt trecute elementele de identificare ale partilor contractante iar pe a doua pagina, probabil trebuie sa scrie "cate pagini are contractul".

Nu puteti sa invocati nevalabilitatea primei pagini din contract...chiar daca pe aceasta nu sunt semnaturile partilor contractante; prima pagina, implicit face parte integranta din contract.
Multumesc mult pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce contract se poate incheia pe langa un cim, in acelasi timp in care s-a semnat un act aditional? Nicole83 Nicole83 Recent, angajatorul nostru ne-a redus, printr-un act aditional, durata programului la jumatate de norma (deoarece, incasarile au scazut si sa nu renunte la noi ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata lorec lorec Drept comercial - un SRL , conform unei Comenzi de reparatii trebuie sa plateasca reparatiile executate de o firma specializata la o masina de serviciu. SRL ... (vezi toată discuția)
Contracte (sau anexe) nesemnate frublerx frublerx Am niste intrebari legate de cazuri (cred) inrudite. Este vorba de contracte de prestari servicii de telefonie mobila incheiate de amici ai mei cu Orange. ... (vezi toată discuția)