avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Licență
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Licență

Buna ziua, vă rog să mă ajutați într-o problema:Am platit prin transfer bancar o sumă de bani pentru întocmirea unei licențe.Nu a fost făcută corect ,nu am putut intra in examen,nu vrea să mai restituie banii înapoi.Nu a respectat procentaj plagiat.Peste 57%.Mai pot face ceva?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:55, 7 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti dvs insiva lucrarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare pe pfa/srl pentru servicii prestate ca freelancer dorincornea dorincornea Vreau sa incep activitatea ca freelancer prin servicii de genul oDesk / Elance si altele similare si am cateva intrebari legate de modul in care ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Coproprietar apartament RUBYS RUBYS Buna ziua. In 2007 am transferat din contul meu in contul altei persoane o suma de bani si am scris la specificatii \" pentru achizitie apartament\". In ... (vezi toată discuția)
Executor bancar Gabriela Alecu Gabriela Alecu un executor bancar ni a blocat cardul de salariu in luna10/2010 la aceea data aveam 1850 ron-nu a vrut sa l deblocheze decat partial in luna 01/2011(nu pot ... (vezi toată discuția)