avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme autoturism
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme autoturism

Buna ziua.
In urma cu 5 ani am achizitionat un autoturism nou. In prezent, i s-a stricat motorul. Se pare ca este o problema din constructie, in State fiind multe procese pe rol din acest motiv. Masina mea are doar 44.000 km. Am vreo sansa sa obtin un raspuns pozitiv din partea lor,in cazul in care incep un proces cu ei?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 17:19, 10 Iulie 2020
Buna ziua,
Mergeti cu auto intr-un service autorizat pentru marca respectiva si cereti o constatare a daunelor precum si o posibila cauza a acestora.
Cu acestea... contactati producatorul si vedeti ce pune, va intelegeti amiabil sau prin instanta.
Ultima modificare: Vineri, 10 Iulie 2020
Ionut.ion, utilizator
Multumesc!
Este necesar sa detineti expertiza tehnica auto care sa concluzioneze asupra defectiunii
Dacă mai sunteți în interiorul perioadei de garanție încercați să rezolvați problema cu producătorul autoturismului. Dacă nu mai sunteți în perioada de garanție nu aveți nicio snaă de rezolvare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert tehnic auto sca baloisibaloi sca baloisibaloi Bună ziua, Îtrebarea care se pune este următoarea : Dacă blocarea unui motor diesel cu consecinţa ieşirii bielei prin blocul motor, defectarea ... (vezi toată discuția)
Autoturism in leasing, defect pompadur pompadur la 30 mii km, autoturismul are urmatoarele simptome: - rulez cu 50-60 km/h; in frina de motor se produc smucituri (2-3); - teava de esapament, neagra; - ... (vezi toată discuția)
Probleme dupa revizia auto obligatorie Vulturudac Vulturudac probleme dupa revizia auto obligatorie la masina noua de 2 ani,8000 km dupa revizie a disparut autocolant cu date identificare motor de sub capota ... (vezi toată discuția)