Buna dimineata. Vreau sa stiu daca se poate cumpara un drept la succesiune inainte ca aceasta sa fie deschisa. Mai exact daca pot cumpara dreptul la succesiune al unei nepoate, si sa deschid eu succesiunea? Ei sunt 3-4 mostenitori si nu vor niciunul sa deschida succesiunea datorita cheltuielilor, dar toti vor bani.
Bună ziua, se poate face o renunțare la moștenire în favoarea dumneavoastră , dar se poate cumpăra și cota de moștenire a nepoatei dacă s-a deschis deja succesiunea.
succesiunea e deschisa deja prin moartea celui de a carui mostenire e vorba.
Puteti cumpara drepturile succesorale ale nepoatei si apoi sa va intelegeti cu restul t dezbaterea succesiunii la notar daca exista intelegere sau in instanta, daca nu.
Nepoata nu poate renunta la mostenire in favoare dvs.
Succesiune bunica
gina taban
Buna ziua,bunica a avut 2 copii,ea a decedat,unul din fii a decedat si acesta din urma are 3 copii.Fiul decedat a avut o garsoniera la care 2 din copii au ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu forta?
cineva_eu
buna seara!
acum o luna tatal meu a murit,mama traieste,suntem 5 frati.ce as putea face daca eu nu doresc nici un fel de mostenire nici de pe tata,nici de pe ... (vezi toată discuția)