avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nu știu ce să fac??
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu știu ce să fac??

Buna ziua,nu mă mai înțeleg cu soțul meu absolut deloc nu mai contribuie cu nimic în casă,eu lucrez având grijă de trei bătrâni poate să zică că, copii stau singuri in casă daca divorțez de el o sa poata să îmi ia cel de-al doilea copil pentru că tot așa îmi zice că dacă îl scot din casă ia și copilul,primul fiind dintr-o relație anterioară.Ce pot face in acest sens
Buna ziua,
Si dumnealui nu munceste?
Cu cine o sa stea copii cat el este la munca?
Puteti divorta fara probleme, nu cred ca o sa pierdeti stabilirea domiciliului minorilor la dvs. pentru simplul fapt ca munciti.
Batranii pot avea grija de ei cat dvs. sunteti la munca?
Ce varste au?
El muncește în construcții, bătrânii sunt invalizi și eu merg 3ori pe zi 2 km că să am grijă de ei și cam 3 ore dimineața, amiază și seara lipsesc de acasă și copii stau singuri.Copii au 11 respectiv 8 ani
Bună ziua,
Puteți formula o cerere de divort la instanță prin care se va stabilii si custodia copiilor, iar cu o cerere bine făcută se poate stabilii custodia în favoarea dumneavoastră!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara - divort cu minor in germania AndreeaDiana91 AndreeaDiana91 Buna seara . Sunt căsătorită de 1 an in romania dar locuiesc cu soțul meu în Germania și avem un bebeluș de aproape 9 luni nascut in Germania . Eu vreau ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului-extrem de urgent dana_b27 dana_b27 Buna ziua, Am si eu o problema. O ruda de-a mea e casatorita de 3 ani si are impreuna cu sotul ei un copil de 2 ani jumate. Acum ea vrea sa se desparta de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , cât costa taxa de timbru sau ce cheltuieli trebuie ... Newperson Newperson Bună ziua , cât costa taxa de timbru sau ce cheltuieli trebuie sa achit pentru a-mi da soțul în judecata pentru plata pensiei alimentare datorata copilului ... (vezi toată discuția)