avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Talharie?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Talharie?

3 amici se imbata si pe bicicleta celui de all 4 lea s o farame. Scopul a fost distrugerea bicicletei. Se face imbulzeala inter cei 4 si bicicleta se face praf, posesoru nu a particiipat LA distrugere. Ulterior pleaca toti acasa, bicicleta ramane franjuri in garajul in care s a petrecut intreaga distractie, e garajul de LA locul de munca. E chestia asta talharie in privinta bicicletei?
Cel mai recent răspuns: Lonapak , utilizator 21:21, 13 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa scrieti corect daca vreti sa primiti raspuns.
3 amici se imbata, se iau la cearta si sar pe bicicleta celui de-al 4 lea amic (beat si el) s-o farame. Scopul a fost distrugerea bicicletei in principal si secundar in scop umoristic pentru distrugatori. Se face imbulzeala intre cei 4 si bicicleta se face praf, posesorul bicicletei nu a participat la distrugere. Ulterior pleaca toti acasa, bicicleta ramane franjuri in garajul in care s- a petrecut evenimentul, e garajul de la locul de munca. E chestia asta talharie in privinta bicicletei?

Art. 253 alin. 1 NCP zic eu, nu pare sa se incadreze la talharie din ce ati relatat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eram cu bicicleta în trafic când am fost lovit intenționat de un șofer, care apoi a fugit de la locul accidentului. ce mă sfătuiți să fac? Iustinescu Iustinescu Buna seara. Tocmai ce am ajuns acasa dupa ce am fost lovit intentionat in trafic de un sofer, eu circuland regulamentar. Eu ma aflam cu bicicleta pe partea ... (vezi toată discuția)
Furt calificat sau talharie? Mihaita Catalin Mihaita Catalin Un grup de persoane intra in curtea (imprejmuita) unui cetatean. Cetateanul, de frica si considerandu-se amenintat, fuge in afara proprietatii sale. Grupul de ... (vezi toată discuția)
Nota de plată neachitată Andrei230 Andrei230 Cum se încadrează d.p.d.v. juridic neplata consumaţiei într-un restaurant / bar? (vezi toată discuția)