avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot sa mai primesc suspendare la permis dupa ce de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot sa mai primesc suspendare la permis dupa ce de abia un an imi vine foaia pentru suspendare

Buna ziua. Am si eu o problema, referitoare la suspendarea permisului de conducere. In anul 2019 mai exact in 27 Mai am acumulat 18 puncte de penalizare. Nu am primit de la nimeni nici-o scrisoare care sa imi comunice suspendarea permisului pe o luna de zile, adica din 27 mai pana in 27 iunie. In toata perioada de suspendare am condus si nu am stiut ca este suspendat. Dupa perioada de suspendare am fost oprit la un control de rutina, acolo domnii de la Politie mi-au adresat daca știu ca a fost permisul suspendat, și am raspuns că nu. Totul a fost ok au zis ca este in regula ca nu mai este nici-o problema.
Anul acesta in 2020 pe data de 01.07.2020 primesc scrisoare de la Serviciul Rutier in care imi transmite ca am acumulat 18 puncte si ca au ales ei perioada pentru suspendare . Dar eu nu sunt deacord. Ce pot sa fac ? Ajutor va rog, eu lucrez ca sofer si nu vreau sa isi bata ei joc de mine..........
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 16:45, 10 Iulie 2020
Imi puteti atașa un model pentru contestatie va rog ?
Nu exista. Raspundeti exact, cu temeiul legal, textului si celui care v-a trimis comunicarea.
Ultima modificare: Vineri, 10 Iulie 2020
latka, utilizator
Dar chestia este ca cei de la Serviciul Rutier Olt au trimis celor de aici de la Bihor sa imi adreseze foaia aceea. Chiar nu stiu unde sa ma duc si ce sa fac.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Răspundeți (plic trimis cu confirmare de primire prin posta) exact celui care v-a trimis mesajul ultim, adică celui care v-a adresat comunicarea de la serviciul rutier Bihor. "Stimate domnule X, în conformitate cu... (temeiul legal) solicitarea de a preda permisul este ilegala, întrucât punctele de penalizare s-au anulat după 6 luni, iar solicitarea de a preda permisul trebuia făcută conform obligației legale prevazute de articolele.... în maxim 15 zile de la înregistrarea ultimelor puncte acumulate. Prin urmare sunt nevoit sa nu dau curs solicitărilor dvs., deoarece nu au fost respectate prevederile OUG 195 /2002 și HG1391 /2006. Cu respect,...... "
Ultima modificare: Vineri, 10 Iulie 2020
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dispozitie de suspendare permis pentru cumul de puncte emisa dupa 7 luni neamtzu neamtzu Va salut cu respect. Am gasit ieri pe usa (mama a gasit de fapt, eu ne mai locuind la adresa din buletin) urmatoarea chestie lipita:link: ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva invitatiei de a peda permisul de conducere donigao donigao Buna ziua, Impotriva invitatiei emise de IPJ-serviciul rutier de a preda permisul de conducere ptr acumularea de 15 puncte de penalizare, unde se depune ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat pt acumulate a 15 puncte basturk basturk sunt un taximetrest din pacate am acumulat 15 pucte de penalizare ultima amenda de centura stiam ca am 12 14 pucte si lam intrebat pe domnul politist daca ma ... (vezi toată discuția)