avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... TEMEI LEGAL
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

TEMEI LEGAL

Buna ziua,
va rog frumos sa imi spuneti, in calitate de unica fiica, in temeiul carui articol respectiv din ce lege, pot cere politistului criminalist de caz, copia dosarului intocmit de acesta la decesul tatalui meu, care a decedat la 3 mai 2020, fiind institutionalizat. Decesul nu are legatura cu virusul covid, certificatul emis de morga precizeaza tumora ficat, insa din punctul meu de vedere, acest diagnostic nu are legatura cu realitatea, nu avea suferinte/afectiuni care sa duca la acest verdict, in plus , am primit raspunsuri diferite si contradictorii de la personalul medical care „s-a ocupat„ sa fie lasat sa moara. Nci covid nu a avut ptr ca am fost lasati sa il inmormantam conform traditiei si regulilor bisericesti. Dar inainte cu 3-4 zile, am vorbit cu el la telefon si era in regula, nimic care sa duca la decesul de peste cateva zile. Medicul de pe sectie a spus ca i=-a scazut tensiunea f mult si astfel i-a scazut nivelul de oxigen si s-a produs oprirea inimii !!! iar o asistenta de serviciu in acea tura, mi-a spus ca ar fi facut tensiune foarte mare ptr ca s-a enervat ca nu a avut tigari si nu a putut fuma, fiind fumator de peste 60 ani.... iar de la alte persoane internate am auzit alte variante..... Asadar as vrea dosarul intocmit de criminalistul de serviciu, care s-a prezentat la spital la constatarea decesului impreuna cu legistul.
Asadar, va rog sa ma ajutati cu temeiul legal pe care sa imi formulez cererea de eliberare a unei copii a dosarului intocmity de politistul criminalist.
Multumesc frumos si sanatate tuturor.

Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 20:00, 13 Iulie 2020
Buna seara. Nu exista un temei legal, un avocat ar putea studia dosarul, doar partile, respectiv reprezentantii conventionali putand avea acces.
Multumesc, dar ma tem ca as putea fi respinsa, refuzata, desi sunt unica fiica, as fi dorit sa am un argument legal sa insist daca e cazul.
Pai, tocmai v-am spus cum se poate studia. Prin intermediul unui avocat. Nu are temei sa-i fie respinsa aceasta cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie ordonanta de clasare buna ziua, va rog frumos sa ... Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu CONTESTATIE ORDONANTA DE CLASARE Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati, sa imi spuneti ce sa fac in urmatoarea situatie,in calitate de unica fiica: tatal ... (vezi toată discuția)
Caz de malpraxis? vvvv vvvv In primul rand doresc sa-mi cer scuze daca am postat gresit, nu a fost cu rea intentie! Duminica 27 mai 2012, mama mea a fost internata intr-un spital din ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna - autoritate parinteasca comuna noul cod civil flipperbluedolphin flipperbluedolphin buna ziua recent mi s-a finalizat procesul de divort si desi dosarul este depus inca din 2009 judecatoarea ne-a impus custodia comuna pentru fetita noastra de ... (vezi toată discuția)