Buna ziua,
va rog frumos sa imi spuneti, in calitate de unica fiica, in temeiul carui articol respectiv din ce lege, pot cere politistului criminalist de caz, copia dosarului intocmit de acesta la decesul tatalui meu, care a decedat la 3 mai 2020, fiind institutionalizat. Decesul nu are legatura cu virusul covid, certificatul emis de morga precizeaza tumora ficat, insa din punctul meu de vedere, acest diagnostic nu are legatura cu realitatea, nu avea suferinte/afectiuni care sa duca la acest verdict, in plus , am primit raspunsuri diferite si contradictorii de la personalul medical care „s-a ocupat„ sa fie lasat sa moara. Nci covid nu a avut ptr ca am fost lasati sa il inmormantam conform traditiei si regulilor bisericesti. Dar inainte cu 3-4 zile, am vorbit cu el la telefon si era in regula, nimic care sa duca la decesul de peste cateva zile. Medicul de pe sectie a spus ca i=-a scazut tensiunea f mult si astfel i-a scazut nivelul de oxigen si s-a produs oprirea inimii !!! iar o asistenta de serviciu in acea tura, mi-a spus ca ar fi facut tensiune foarte mare ptr ca s-a enervat ca nu a avut tigari si nu a putut fuma, fiind fumator de peste 60 ani.... iar de la alte persoane internate am auzit alte variante..... Asadar as vrea dosarul intocmit de criminalistul de serviciu, care s-a prezentat la spital la constatarea decesului impreuna cu legistul.
Asadar, va rog sa ma ajutati cu temeiul legal pe care sa imi formulez cererea de eliberare a unei copii a dosarului intocmity de politistul criminalist.
Multumesc frumos si sanatate tuturor.
Cel mai recent răspuns:
Duca Oana , Avocat
20:00, 13 Iulie 2020