avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masuratori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masuratori

Va rog sa imi spuneti daca se fac masuratori pe pamant iarna? Vreau sa cumpar 20 ari de pamant si nu stiu daca se fac masuratori acum pt ca este zapada. Imi puteti spune si cam cat costa masurarea a 20 ari pamant? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Florentina Mihaela , utilizator 11:22, 17 Decembrie 2009
Buna ziua !
Legislatia nu conditioneaza efectuarea masuratorilor de anotimp, asa incat sigur se fac si iarna.
Cautati pe net "ancpi"+numele judetului in care se afla terenul si veti gasi lista expertilor topo autorizati.E bine ca expertul sa aiba domiciliul aproape de terenul respectiv, ca sa nu aiba probleme cu deplasarea pe timp de iarna. Onorariul cerut se poate eventual negocia. Se plateste un avans, apoi dupa obtinerea intabularii se achita si restul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare teren cfilip20 cfilip20 Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: Mama mea detine o parcela de pamant care contine 8 ari teren intravilan care a fost cumparat pe baza unui contract de ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara, stabilire pret Vlad2013 Vlad2013 Buna seara, As dori sa adresez o intrebare,la care astept si un raspuns : Este vorba despre un imobil (casa si curte-in total , 100 mp ) ,caruia ... (vezi toată discuția)
Jonctiunea posesiilor ionut daniel ionut daniel bunica mea a revendicat un teren cu legea 18 ce a aprtinut strabunicilor mei dar nu l-a revendicat tot.a mai ramas nerevendicat 20 de ari exact la marginea ... (vezi toată discuția)