avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SUCCESIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SUCCESIUNE

Buna seara.

Notarul de stat (1992) desemnat ptr.succesiune are obligatia de a-i chema pe toti succesorii din anexa 1 la data dezbaterii acesteia. Este si un alt procedeu de a chema mostenitorii la DEZ. SUCCE.(in afara de citatie).IN ANEXA 1 se cere actele stare civila(certificat de nastere).Cum afla notarul adresa descedentilor ptr ca la vremea respectiva nu mai locuiau toti impreuna cu defunctul.Nici unul dintre descedentii nu au primit citatie de prezentare la notar.Poate sa fie o greseala a notarului.VA MULTUMESC???
Cel mai recent răspuns: Manuela Bernat , Consilier juridic 17:55, 19 Decembrie 2009
Se pare ca pe criteriul "dai sa mearga, bani sa iasa!" Profitam de naivitatea oamenilor, cica si azi tot acesta functioneaza in multe cazuri.
Dvs. v-ati documentat, acuma stiti ce se poate face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare act valentin popescu valentin popescu Buna ziua.este prima mea vizita pe acest forum si sper sa ma ajutati cun un raspuns la urmatoarea problema care o aduc la cunostinta.In anul 1992 decedeaza ... (vezi toată discuția)
Anulare act valentin popescu valentin popescu Buna Seara. Vreau sa va intreb,daca se desfintiaza un certificat de mostenitor(speta in actiune unde se cere nulitate absoluta CM-ul) Cel care a cumparat in ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral-fara anulare contract vanzare-cumparare valentin popescu valentin popescu Buna Seara. Cu amabilitatea dvs. va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema care o specific pe scurt. Tatal a decedat in 1992 cum se proceda la ... (vezi toată discuția)