avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Avans restaurant
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Avans restaurant

Buna ziua, nunta mea trebuia sa fie pe data de 19 iulie 2020. Initial ne-am reprogramat pentru septembrie si acum ne-am razgandit, nu mai vrem sa facem deloc. Am vorbit la restaurant si ne-au zis ca vom primi jumatate din avans, asta in septembrie ( ca mi-au tinut data ocupata), in conditiile in care noi nu am semnat niciun act aditional cum ca vom face in septembrie. In contractul meu scrie 19 iulie cu min de persoane 100. Este ok sa imi restituie doar jumatate din avans in conditiile in care nunta trebuia sa fie la sfarsitul acestei saptamani si in momentul de fata au voie 20 de persoane in spatiu inchis? Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 13 Iulie 2020
Ge00, utilizator
Buna ziua,

Lecturati atent clauzele contractuale.

Notificati societatea prin avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere sala nunti Gradinariu1991 Gradinariu1991 Buna ziua, Am o situatie si am nevoie de o opinie din punct de vedere juridic. Am programat la restaurant nunta, pentru 4 iulie 2020. Am achitat un avans ... (vezi toată discuția)
Amanare a nuntii din partea organizatorului CristianCondrea CristianCondrea Buna seara, la finele anului 2019 am incheiat un contract cu o locatie pentru eveniment tip nunta pentru data de 13 Iunie 2020, in martie 2020 s a instaurat ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere sala nunti alexim_mihai alexim_mihai Buna ziua! Vin cu urmatoarea problema: pe data de 3 mai aveam incheiat contract pentru o nunta, datorita starii de urgenta am fost nevoit sa reprogramam. Acum ... (vezi toată discuția)