Buna! Am lucrat pt o firma din Anglia timp de 5 ani cu contractde colaborare(din care reiese printre altele ca nu sunt platitor de taxe) si din motive pe care le consider injuste am fost concediata. As dori sa stiu(totul practic):
- cum pot apela la serviciile unui avocat(concret); de unde ar trebui sa fie (de aici sau din Anglia)
-care sunt criteriile dupa care pot alege un avocat bun (din pacate nu am aflat nici in cazul altor profesii cum poti alege un adevarat profesionist, e inca reclama din gura in gura , de la vecini ,cunostinte...)
- daca ma poate reprezenta un sindicat(desi inteleg ca odata ce nu platesc taxele...)si dc da ,imi poate spune cineva ceva concret
-trebuie sa fiu si eu prezent fizic la proces si unde ar avea loc acesta (in Romania,in Anglia)
-concedierea s-a facut verbal; este obligatoriu sa fie in scris?
Mentionez ca acum locuiesc in Romania !
Va multumesc anticipat!
ar fi bine sa luati legatura cu un cabinet de avocat care are legaturi externe...cu Anglia, deoarece aveti mare nevoie de un avocat in Anglia, altfel nu veti avea castig de cauza.
Corectie(imi cer scuze): am lucrat pe un vas de croaziera italian fiind angajata unei firme din Anglia.Apelez din nou la amabilitatea dvs. in speranta ca voi avea raspunsuri intrebarilor mele. Va multumesc anticipat.
Cu stima !
Gabriela Munteanu
Uitati-va ce e prevazut in contractul de munca ca instanta competenta.ma indoiesc ca Romania!
Logic ar fi sa fie Anglia.
Sfatul meu este sa apelati la un avocat de acolo care sa va reprezinte , deoarece cred ca iesiti, mai ieftin :D, decat cu colaborari de aici
Intrati si dvs. pe site-uri specializate pe dreptul muncii din Anglia, imposibil sa nu gasiti
Caut avocat
mihaela73
buna ziua.as dori sa iau si eu legatura cu un avocat care ma poate ajuta in transferul unei persoane condamnate din italia in romania.vreau sa mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Custodia mamei
isabelle_ife
Buna ziua.
Ma numesc Isabela si am 27 de ani.Momentan locuiesc in Anglia si am un copil.Din nefericire copilul nu e cu mine deoarece e la parintii tatalui ei ... (vezi toată discuția)