avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent intrerupt ?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent intrerupt ?

buna ziua! incepand cu 15 iulie ma reintorc la munca - cu 60 zile inainte de implinirea a 2 ani de catre copil, pentru a beneficia de stimulentul de insertie.tatal urmeaza sa intre in ccc de la 1 august. luna in care el va fi in ccc am inteles ca nu pot primi stimulent. dupa acea luna primesc sau stimulentul se anuleaza de tot? multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: MirelaMira , utilizator 20:17, 14 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa acea luna primiti stimulentul.
Multumesc mult pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie mariana07 mariana07 Buna ziua, Am citit ca stimulentul va fi acordat pana la implinirea varstei de 3 ani a copilului, daca mama incepe cu minim 60 de zile inainte de ... (vezi toată discuția)
Ccc pentru tata Andreea_mihaela Andreea_mihaela Buna ziua! Spuneti-mi, va rog, daca eu pe data de 12 februarie intru in prenatal si postnatal pana pe 17 iunie (126zile) si ca data probabila a nasterii este ... (vezi toată discuția)
Concediu de o luna luat de tata penesmaria penesmaria Buna ziua! Am optat pentru CCC 1 an. Pe 12 septembrie implineste 1 an. Tatal vrea sa stea o luna acasa. In perioada 12 august- 12 septembrie ar trebui sa ... (vezi toată discuția)