avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... detalii infiintare pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

detalii infiintare pfa

vreau sa imi fac un pfa dar nu stiu mai nimic in materie de acte,nu am domociliu in bucuresti si nu stiu ce imi trebuie,ce trebuie sa fac,costurile si unde se face.nu vreau sa il fac pentru un domeniu anume,sa pot face intermedieri dar sa pot sa dau facturi sa fiu in legalitate.ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 23:33, 28 Decembrie 2009
Va trebui sa va alegeti un domeniu, fie si cel de intermedieri ( ce fel de interemdieri va hotarati dvs.) , sa va prezentati la Registrul Comertului situat pe raza domiciliului dvs. si sa cereti o consultanta de specialitate, pentru a lamuri cateva aspecte primare care vor trebui sa va fie clare inainte de a demara formalitatile de inregistrare. Nu ar fi rau sa mai cititi si de pe internet cum se desfasoara acest tip de activitate, ce obligatii aveti de achitat la stat, etc.
Costurile de infiintare sunt mici, aprox. 200 lei.
cred ca va puteti informa si aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzari directe breman breman Salutare la toata lumea. As vrea sa ma apuc de vanzari directe - adica sa merg din casa in casa ca sa imi pot vinde produsele. Cine imi poate spune ce am ... (vezi toată discuția)
Magazin online comercializare articole textile - pfa/ii/if/srl/srl-d? neamtuandrei neamtuandrei Bună ziua, Intenționez să deschid un magazin online având ca principala activitate comercializarea produselor textile(artizanat) realizate atât de mine ... (vezi toată discuția)
Nu mai stiu ce sa fac sebisibiu sebisibiu In sfarsit m-am hotarat sa deschid si eu un PFA. Cum am mai spus data trecuta castig bani de pe internet (am site-uri web si fac reclama). Cand am fost ... (vezi toată discuția)