Stiu ca in Codul Muncii scrie ca este interzisa concedierea persoanelor aflate in plata stimulentului de insertie ( exceptie falimentul si reorganizarea judiciara a angajatorului ), dar mai este un punct in care scrie ca este interzisa concedierea in primele 6 luni de la revenirea din CCC. Intrebarire mele ar fi:
1. Ce înseamnă 6 luni de la revenire in cazul in care revin la 1 an si 10 luni pentru a beneficia de stimulent? 6 luni din acel moment sau 6 luni de cand copilul implineste vaesta de 2 ani?
2. Daca ma intorc la 1 an si 10 luni si beneficiez de stimulent de insertie, interzicerea de concediere valabila este pe durata primirii stimulentului ( pana la varsta de 3 ani ai copilului ) sau primele 6 luni de la revenire?
3. Daca la revenire postul avut inainte de CCC este desființat, angajatorul imi poate oferi orice post ( inferior celui avut initial ) sau trebuie sa fie un post similar?
Bună seara. Ma scuzați ca intervin, dar mai sus spuneți ca perioada de interdicție este de 6 luni de când se întoarce la serviciu, adică 1 an și 10 luni și acum spuneți ca este interzisa pe toată perioada stimulentului. Poate nu am înțeles eu bine. Mulțumesc.
Pot fi concediata?
ank1307
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: pot fi concediata pe perioada cat beneficiez de stimulentul de insertie de 500 lei? Mentionez ca m-am intors la ... (vezi toată discuția)